dinsdag 4 december 2012

MyWheels werkt samen met SeatZ network

seatZ revolutie Eindhoven


Goede bereikbaarheid en schone, duurzame mobiliteit zijn belangrijke uitgangspunten voor stedelijke ontwikkeling en vormen een creatieve uitdaging voor de slimste regio ter wereld.
Op het voormalig bedrijventerrein van Philips in Eindhoven, Strijp-S, wordt vlakbij het centrum een nieuw stadsdeel gevormd. Het heeft de ideale uitgangspositie om te ontwikkelen volgens het nieuwe wonen, werken én rijden. Door gebruik te maken van de nieuwste smart ICT en de beschikbaarheid van duurzame modaliteiten, sluit deze uitdaging aan op de sterkten van de Brainport regio en wordt een markt gecreëerd voor nieuwe mobiliteit, met een focus op elektrisch vervoer.
Lokale en regionale vervoersaanbieders kunnen aanhaken op nieuwe technologieën die worden getest in een living lab. Zo zijn er nu elektrische deelauto's beschikbaar. Centraal staat een open platformcommunity die via een App  en via (mobiel) internet met elkaar communiceert over waar ze op dat moment naar toe gaan. Dat is handig, voordelig en duurzaam. Heb je vervoer nodig of zitplaatsen over? Regel het realtime!
Meer informatie: http://www.seatznetwork.com/home/
Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen