maandag 26 augustus 2013

Beheerder Tanja brengt MyWheels ideaal in de praktijk


Een belangrijk ideaal van MyWheels is dat leden elkaar kennen en helpen. Klinkt leuk, gelukkig werkt het bij MyWheels ook in de praktijk. Daarom onderstaand verhaal dat we hoorden van Ruud en Monique uit Utrecht. 

Zij waren afgelopen maand op fietsvakantie door Nederland toen bij een fiets, waar een fietsaanhanger aan hangt, de achteras kraakte en schokte. De achteras leek gebroken te zijn. Hierdoor kon er niet verder gefietst worden en waren ze plots niet meer mobiel. Een nieuwe as lag gelukkig wel thuis, maar die moest daar uiteraard opgehaald worden. Een MyWheels auto in de buurt, Eerbeek, bleek niet beschikbaar. Daarom werd besloten om de beheerder van de MyWheels deelauto in Dieren te bellen. 

Tanja, de partner van beheerder Maarten, nam de telefoon op. Na alle schroom overboord gegooid te hebben, vroegen Ruud en Monique of het in deze uitzonderlijke situatie mogelijk was om opgehaald te worden met de deelauto zodat ze de as thuis konden ophalen. De reactie van Tanja was: "Geen probleem, uiteraard haal ik je even op, ik pak mijn eigen auto wel even". 

Net op het moment dat Tanja met haar auto aankwam, bleek dat de as gelukkig niet gebroken was en de schade meeviel. Slechts een aantal moeren waren losgelopen. Natuurlijk een grote meevaller, maar vervelend dat Tanja voor niets was gekomen. Ruud en Monique boden dan ook aan een vergoeding te betalen omdat ze een fout gemaakt hadden. Dit werd door Tanja pertinent geweigerd omdat "we elkaar immers gewoon kunnen helpen".

Dit verhaal maakt duidelijk dat MyWheels leden ook echt uitdragen waar we voor staan. Tanja en Maarten, hartelijk dank voor jullie inzet en betrokkenheid, we zijn zeer blij met leden als jullie!
Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen