donderdag 26 september 2013

Henry spreekt op Grid Night over autodelen en de stad van de toekomst

17 oktober spreekt Henry Mentink namens MyWheels op het halfjaarlijkse evenement Grid Night. Dit evenement wordt georganiseerd door Except, een wereldwijd coöperatief van duurzaamheidsstrategen, onderzoekers en ontwerpers die samen innovatieve concepten bedenken voor een duurzame toekomst. Het thema van het evenement is 'City of Tomorrow'. Except gelooft dat de deeleconomie een belangrijke plek inneemt in de duurzame stad van de toekomst. Daarom is MyWheels uitgenodigd om het autodeelconcept uit te leggen en zichtbaar te maken op het evenement.

Het doel van de avond is het prikkelen van de gasten. Except wil het publiek laten nadenken over de stad van de toekomst en hoe het leven eruit ziet in die stad. Henry zal hier niet slechts het MyWheels concept presenteren, maar vooral benadrukken wat vernieuwend is aan autodelen en hoe het bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Kortom: waarom de deeleconomie dé manier van leven is in de toekomst.

Andere bijdragen die avond komen onder andere van Grown Downtown en We Canteen voor het subthema 'Voedsel van de toekomst' en Share NL, Bubble & Stitch en Urhahn zullen het subthema 'Wonen in de toekomst' bespreken.

Meer informatie vind je hier.

Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen