donderdag 3 oktober 2013

MyWheels is nu nog voordeliger

MyWheels is non-profit en is daardoor de voordeligste manier van autodelen. We hebben de prijzen per 1 oktober veranderd zodat we altijd de voordeligste zijn. Zo is de auto 's nachts huren voordeliger geworden door een vaste dagprijs voor 24 uur. Bij particuliere auto's rekenen we verreweg de laagste bemiddelingskosten (kosten vergelijken). Daarnaast hebben we nu ook prijzen inclusief 100 km gratis toegevoegd, de eigenaar van een auto kan daar zelf voor kiezen. Hieronder lees je meer over het voordeel voor jou.

Een vaste dagprijs voor 24 uur, vaak met 100 kilometer gratis
Om duidelijk te maken welke auto het voordeligst is, heeft elke auto nu een vaste prijs per dag (tot 24 uur). Vergelijk dat maar eens met de prijzen van commerciële deelaautobedrijven. Natuurlijk kun je ook gewoon kort huren met de voordelige uurtarieven. Bij particuliere auto’s zul je steeds vaker aantreffen dat de daghuur inclusief 100 km gratis is (of 10 km gratis per uur bij korte huur). Het sterke punt van Mywheels is dat je bij ons niet hoeft af te tanken; je betaalt gewoon per kilometer voor de brandstof. Dat scheelt gedoe aan de pomp en maakt korte ritten een stuk eenvoudiger dan bij andere aanbieders van privé auto's.

De deelauto een nachtje houden wordt goedkoper
Voortaan mag je elke auto 24 uur meenemen voor de dagprijs gerekend vanaf het begin van je rit. We laten de etmaalgrens om middernacht dus los. Dat is een flinke verbetering voor mensen die de auto ook 's nachts willen huren. Bijvoorbeeld voor een weekendje weg. Vergelijk maar met traditionele deelauto bedrijven hoe voordelig MyWheels is.

Alle prijzen inclusief verzekering
Elke auto die je via MyWheels huurt is goed verzekerd voor schade, pech, vernieling en diefstal. De prijs is inclusief verzekering. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de verzekering.

We streven niet naar winst maar naar idealen
MyWheels kan in alle situaties de voordeligste zijn omdat we non-profit zijn. Met de hulp van heel veel vrijwilligers overal in het land houden we autodelen leuk en betaalbaar. Mail ons als je wilt meehelpen in onze community online en/of in de echte wereld.
Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen