dinsdag 19 november 2013

Een eigen auto voor €109,- per maand. Deel hem zo vaak je wil!

Moby deelauto op een terras
Een auto die niet alleen geld kost, maar juist geld oplevert. Dat is het idee van DriveMoby, een bedrijf dat het gemak van een eigen auto combineert met het voordeel van je auto verhuren. DriveMoby biedt een abonnement aan op een nieuwe en zuinige auto, dat abonnement kun je vervolgens terug verdienen door je auto te delen via MyWheels.

Eind september kon je op onze blog al lezen over de oprichting van DriveMoby. Inmiddels kun je ook een 1-jarig abonnement afsluiten dat daarna per dag opzegbaar is. Verhuur je de auto zo'n drie keer per maand via ons, dan levert dat je al snel  €90,- op. Zodoende rij je een eigen nieuwe auto voor €109,- per maand en steun je ook de deeleconomie. DriveMoby regelt alles voor een vast bedrag per maand, zoals onderhoud, verzekering en facturatie. Je Moby kun je zo vaak als je wilt verhuren via MyWheels en dus zelf gratis rijden.

Op de site van DriveMoby kun je meer informatie vinden over de MyWheels actie voor het 1-jarige abonnement op een Kia Picanto.

Bij MyWheels denken we dat DriveMoby echt wat kan toevoegen voor mensen die een eigen auto willen, maar ook willen delen. Daarom geven we DriveMoby in dit blog-artikel gelegenheid dit te presenteren. We horen graag jullie ideeën over deze combinatie.
Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen