maandag 3 maart 2014

Utrechtse leden maken kans op dinerpakket bij Kamilla's keuze

Utrechtse leden maken bij MyWheels kans op Kamilla's Keuze
MyWheels geeft dagelijks een tweepersoons dinerpakket van Kamilla's keuze weg aan de leden in Utrecht die gehuurd of verhuurd hebben. We doen dit omdat we het initiatief van Kamilla fantastisch vinden. Dagelijks deelt ze vanuit haar bakfiets bij Utrecht centraal pakketten met gezonde groenten uit. Kamilla verzamelt namelijk elke week gezonde groenten uit biologische tuinderijen rondom Utrecht en verkoopt ze in dinerpakketten bij Utrecht CS. Samen met een bijbehorend origineel recept heb je zo alles om zelf een gezonde maaltijd te koken. Lees verder om te zien of jij ook kans maakt.

Kamilla selecteert alleen voedselleveranciers met een overtuigend duurzaam en eerlijk verhaal. Zo is haar keuze lokaal én verantwoord. De twee doelen die MyWheels ook nastreeft! We steunen Kamilla's keuze dan ook graag en daarom maken leden in Utrecht de hele maand maart kans op een tweepersoons dinerpakket ter waarde van € 12,75. 

Utrechters die nu lid worden van MyWheels krijgen een tweepersoons dinerpakket van Kamilla's keuze cadeau. Maar ook bestaande leden maken kans op een dinerpakket. In de maand maart verloot MyWheels iedere dag een maaltijd onder Utrechtse leden die die dag gereden hebben (of hun auto verhuurd hebben). Je doet automatisch mee als je huurt of verhuurt. We maken wekelijks op Twitter een winnaar bekend die vanaf 17.00 uur bij Utrecht Centraal Station een pakket kan ophalen bij de bakfiets van Kamilla. Dus houd het Twitteraccount van MyWheels in de gaten om te zien of je gewonnen hebt! De winnaars mailen we hun cadeaubon.
2 opmerkingen:
  1. Ik ben net lid geworden en woon in Utrecht. betekend dat dat ik sowieso zo'n pakket krijg?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, er wordt dagelijks een pakket weggegeven onder (ver)huurders. Kleine kans dus dat je er 1 krijgt. Ik ben wel één van de gelukkige winnaars!

      Verwijderen