vrijdag 28 maart 2014

Wint MyWheels de Rabobank Ondernemersprijs 2013?

Wint MyWheels dankzij jouw stem op dinsdag 15 april de Rabobank Westfriesland-Oost ondernemersprijs 2013? Op die dag vindt namelijk het ondernemersseminar van de bank plaats waarbij de deelnemers uit vier genomineerden, waaronder MyWheels, de winnaar kiezen. En jij kunt een van die deelnemers zijn die zijn of haar stem mag uitbrengen. Omdat niet alleen de teamleden op kantoor MyWheels in beweging houden, maar de leden ook een zeer grote bijdrage leveren, gaan we graag samen met jullie naar het seminar. Vergezel jij ons die avond?

Elk kwartaal nomineert de bank een bedrijf dat zich onderscheidt binnen de branche, en MyWheels was het afgelopen jaar één van die bedrijven. Dinsdag 15 april 2014 wordt tijdens het seminar de professionele bedrijfsfilms van de vier kwartaalwinnaars getoond, de winnaar gekozen en geeft Roelof Hemmen van RTL Nieuws en BNR Nieuwsradio een boeiende presentatie over zijn vakgebied nieuws en communicatie. En uiteraard wordt er afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Vijf teamleden van kantoor zullen namens MyWheels naar het seminar gaan en we zouden graag samen met vijf leden gaan. Meld je voor 10 april aan via support@mywheels.nl en uit de aanmeldingen loten we vijf leden. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur en wordt gehouden in het kantoor van Rabobank Westfriesland-Oost, Graanmarkt 1 in Zwaagdijk-Oost. Meer informatie vind je op https://events.rabobank.com/wfo/ondernemersprijs2013.
Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen