woensdag 11 juni 2014

Deelauto uitgelicht: Renault Twizy van Edwin

De elektrische Renault Twizy van Edwin in Driebergen-Rijsenburg
Wekelijks melden tientallen mensen hun auto aan op MyWheels, daardoor kunnen leden voor elke rit de ideale auto kiezen: van een kleine stadsauto tot een ruime bestelwagen. Regelmatig lichten we een van die auto's uit, vandaag de elektrische Renault Twizy van Edwin in Driebergen-Rijsenburg. Onderstaande advertentie schreef hij om zijn elektrische deelauto te promoten.


Altijd al eens elektrisch willen rijden? Dat kan nu op een leuke en verantwoorde manier. De auto wordt standaard afgeleverd met een volle accu opgeladen door zonnestroom. De actieradius bedraagt 80 km en je kunt de Renault Twizy op elk normaal stopcontact bijladen. Inwoners van de Utrechtse Heuvelrug kunnen gebruik maken van de elektrische deelauto. De auto is eenvoudig te reserveren via MyWheels. Zodra je geregistreerd bent, kun je aangeven wanneer je de auto wenst te gebruiken.

De maximum snelheid bedraagt 80 km per uur, daardoor mag je er ook mee op de snelweg. Verder beschikt de Twizy over switchblade deuren en een panoramisch dak. Laat je verrassen en reserveer de Twizy nu!

De elektrische Renault Twizy van Edwin in Driebergen-Rijsenburg

Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen