maandag 15 september 2014

Beoordeel een auto of huurder: samen maken we MyWheels beter

Bij iedere rit op MyWheels krijg je de gelegenheid de auto of de huurder te beoordelen. Dat gaat heel makkelijk: geef een duim omhoog als je tevreden bent of een duim omlaag als je ontevreden bent. Je kunt je beoordeling uitbreiden met sterren voor de kwaliteit en netheid van de auto en je kunt een opmerking toevoegen.

We vragen je om na je rit even de moeite te nemen om een oordeel te geven. Het helpt om MyWheels beter te maken. Zelf heb je er ook voordeel bij: voorafgaand aan een reservering kun je zien hoe goed een auto (of huurder) wordt gewaardeerd.

Als je ons meer feedback wilt geven of wilt helpen zoeken naar een oplossing, mail ons dan op mailto:support@mywheels.nl. Zo maken we samen MyWheels beter!


3 opmerkingen:
 1. De auto van Erik
  Ruime Peugeot MPV max 7 pers. was goed reed lekker, je went er snel aan als je het niet gewend bent en de eigenaar is een vriendelijke man die je goed uitlegt hoe de auto werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken toevallig een bedrijf en daar kan je dus ook je auto heel mooie laten maken. Ze helpen tuners graag bij het ontwerpen van een model dat je in gedachten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuke auto wil je vaak graag wel leuk houden. Hiervoor moet je dus regelmatig naar de garage om alles te laten controleren. Ik raad het je aan snel een garage te zoeken die bij je past!

  BeantwoordenVerwijderen