vrijdag 12 september 2014

MyWheels op evenementen in Ede, Leiden en Wageningen

Aankomend weekend wordt MyWheels op verschillende markten in het land vertegenwoordigd door leden, beheerders en coördinatoren. Zaterdag 13 september staat een MyWheels kraam op de Molenmarkt in Wageningen, zondag 14 september op de Duurzame mobiliteitsmarkt in Leiden en maandag 15 september vertelt Henry Mentink over MyWheels tijdens een MyWheels / deeleconomie-avond in Ede.

De aanwezigheid van MyWheels is in alle drie gevallen georganiseerd door MyWheels leden. De kramen in Leiden en Wageningen worden gedurende de dag afwisselend bemand door MyWheels huurders en verhuurders, zo kan iedere geïnteresseerde geholpen worden. Samen hopen we zo autodelen onder de aandacht te brengen.

Op de avond over MyWheels en Deeleconomie in Ede vertelt Henry Mentink een inspirerend verhaal vertellen over hoe hij in 1993 met één auto en drie gezinnen begon en hoe hij nu een stap verder gaat en ook al zijn bezittingen gaat delen. Een leuke ontdekkingstocht waar hij graag over vertelt.

De Molenmarkt in Wageningen duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de Duurzame Mobiliteitsmarkt in Leiden van 12.00 uur tot 17.00 uur en de MyWheels / deeleconomie-avond in Ede begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Buurtcentrum Veldhuizen, Katenhorst 16 in Ede. Opgeven kan via e-mailadres support@mywheels.nl. Je bent uiteraard van harte welkom om de drie evenementen te bezoeken!
Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen