vrijdag 21 november 2014

Seats2meet opent pop-up locatie Hoog Catharijne Utrecht

Vergaderen midden in Hoog Catharijne. Vanaf 24 november kan dat in de Seats2meet pop-up locatie in winkelcentrum Hoog Catharijne. De pop-up locatie is een ontmoetingsplek én podium om delen en ondernemerschap te stimuleren. Met iedere dag een andere inspirerende organisatie om kennis mee te maken. Ook MyWheels kun je straks zomaar aantreffen midden in Hoog Catharijne.


Bij de opening op maandag 24 november om 17.00 uur zijn we natuurlijk ook aanwezig. Locatie: Midden in Hoog Catharijne, tegenover Claudia Sträter en Invito.

Opening
Er is een feestelijk programma met bubbels, een podiummoment voor Operation Education, het Permanent Future Lab, en fotograaf David Verwer vertelt over zijn foto-expo die start bij Seats2meet.com Utrecht CS met foto’s van een 360 graden camera.

MyWheels is proudly connected to Seats2meet. Seats2meet is zeer vooruitstrevend in het delen van (kantoor)ruimte, eten, drinken en kennis. Ze ontwikkelen een 'office for a day' formule die we graag testen. MyWheels maakt als non-profit organisatie autodelen makkelijker.

We doen dat vanuit idealen en niet gericht op winst. Wij denken dat we door autokosten variabel te maken mensen kunnen bewegen tot verstandigere keuzes voor mobiliteit. En dat gaat leiden tot minder auto's en meer ruimte om te spelen en te genieten. We zijn dan ook heel trots om verbonden te zijn met Seats2meet en voeren daarom het 'Proudly connected to Seats2meet' logo.Geen opmerkingen:
Een reactie plaatsen