dinsdag 21 april 2015

Nieuwe MyWheels website maakt autodelen nog makkelijker

MyWheels lanceert vandaag een website met nieuwe mogelijkheden die autodelen nog makkelijker maken. Je kunt voortaan in een groter gebied een auto zoeken, een auto als favoriet markeren, (ver)huurders een berichtje sturen en een besloten groep maken om een auto alleen met vrienden te delen. Zo vind je voor elke rit de ideale auto en weet je bijvoorbeeld snel waar je een camper voor je roadtrip kunt huren. In de komende weken zullen we meer aandacht besteden aan alle nieuwe mogelijkheden.

Op de nieuwe website reserveer je een auto of reageer je op een huurverzoek waar en wanneer je maar wilt: op je computer, tablet of telefoon. De website past zich automatisch aan je schermgrootte aan. Voorlopig blijven de pagina's die je ziet als je niet ingelogd bent, onveranderd. Dat is de volgende stap.

We horen graag wat je van de nieuwe website vindt. Laat even een berichtje achter in onze LinkedIn groep, stuur een mailtje naar support@mywheels.nl of meld issues direct op Github. Als je een verbetering wilt doorgeven, is het voor onze programmeurs fijn als je de situatie zo goed mogelijk omschrijft, inclusief welke browser je gebruikt. Op Google Chrome werkt de site het beste.

We hebben de software van de nieuwe website open source gemaakt. Dat wil zeggen dat iedereen de broncode kan zien en kan bijdragen door een klein stukje mee te programmeren. MyWheels wil graag een community rond de software bouwen, net als de community rond de deelauto's. Daarom zijn we op zoek naar mensen die willen helpen met programmeren en/of testen. We gebruiken PHP met het Symfony framework en AngularJS van Google. Programmeurs krijgen een vergoeding. Mail even naar support@mywheels.nl als je wilt helpen of hier meer over wilt weten.
3 opmerkingen:
  1. Eerste indruk is dat het een hele verbetering is : )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kun je ook meerdere auto's als favoriet markeren?

    BeantwoordenVerwijderen