vrijdag 17 juli 2015

Oprichter Henry Mentink kondigt nieuwe stap aan | Op zoek naar nieuwe directeur

Beste MyWheels leden,

In 1993 begon ik mijn auto te delen met een paar families door de sleutel onder een bloempot te leggen. Een heel verschil met wat er nu allemaal mogelijk is. Een belangrijke stap daarin was de oprichting van Wheels4all in 2003. En in 2009 kwam Ronald erbij en ontstond de mogelijkheid voor particulieren om hun auto te uploaden en werd de naam veranderd in MyWheels.

Nu zijn we inmiddels een paar duizend auto's en duizenden leden verder. Jij hebt daar - als zoveel andere leden - aan bijgedragen; ik ben daar dankbaar voor. Ook het feit dat we een autodeelplatform voor de ANWB hebben mogen ontwikkelen, is een mooie stap.

Zoals de meesten weten is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen in de vorm van het Veerhuis (www.veerhuis.nl). Het moet een (inter)nationaal voorbeeld worden van wat een nieuwe economie te bieden heeft. Mijn ervaringen wil ik graag toepassen in een heel dorp; in dit geval Varik. Ook internationaal is inmiddels belangstelling getoond. Het Veerhuis biedt dan ook een mooi podium voor MyWheels, waar ik graag over blijf vertellen.

Deze nieuwe activiteiten vragen nu mijn aandacht en zal ik dan ook terug moeten/willen treden. Vermoedelijk zal dat ergens in het najaar gaan gebeuren. Ik meld me natuurlijk direct weer aan als vrijwilliger, want er is nog veel moois te doen.

MyWheels start met het werven van een directeur die samen met medewerkers, community en bestuur MyWheels verder gaat brengen. We informeren je als nauw betrokkene  graag als eerste en zullen je ook op de hoogte houden bij de verdere stappen.

Met vriendelijke groet
Henry
1 opmerking: