maandag 18 januari 2016

MyWheels draagt bij aan Serious Request 2015


De week voor Kerstmis 2015 stond voor veel mensen in het teken van 3FM-initiatief Serious Request: een jaarlijks terugkerende inzamelingsactie voor een goed doel. Deze editie was er aandacht voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Op de meest creatieve manieren is geld ingezameld en gedoneerd. Een van de initiatieven van deze jaargang was de zesde editie van Serious Rescue: een 3-daagse vaartocht van Venlo naar Heerlen. MyWheels was erbij.

Tijdens de vaartocht hebben reddingsbrigades vanuit het hele land in een lang lint van reddingsboten zo’n 100 kilometer afgelegd. Hiermee is een recordbedrag van maar liefst €25.843,71 opgehaald. Een prachtige bijdrage aan de ruim 7,5 miljoen euro die Serious Request 2015 in zijn totaliteit heeft opgebracht.

Hoewel Serious Rescue zich vooral op het water afspeelde, vonden er ook aan wal activiteiten plaats. MyWheels voorzag de initiatiefnemers van mobiliteit door twee auto’s beschikbaar te stellen. Hiermee werd Serious Rescue niet alleen een groot, maar ook een gedeeld succes.1 opmerking: