maandag 15 mei 2017

Bijbaan: Supportmedewerker bij MyWheels

Wil je meewerken aan een duurzame wereld en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? MyWheels zoekt per direct een nieuwe supportmedewerker om telefoongesprekken te beantwoorden op avonden en in weekenden. Een verantwoordelijke en flexibele (studenten)baan die overal kan worden uitgevoerd!

Supportafdeling
MyWheels is telefonisch 24/7 bereikbaar. Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur nemen supportmedewerkers op kantoor de telefoon op, daarbuiten schakelen we gebruikers door naar een beschikbare supportmedewerker. Bij noodgevallen kun je denken aan het maken en verlengen van reserveringen, het controleren van nieuwe aanmeldingen en het op afstand openen van auto's.

Functieomschrijving
Als supportmedewerker neem je de telefoon buiten kantoortijden op. Omdat je buiten kantoortijden werkt, zul je veel zelfstandig werken. Om de vragen te kunnen beantwoorden, kun je gebruik maken van een backoffice waarin je leden, ritten en auto's kunt vinden en wijzigen. In een helpdeskcentrum staat precies uitgelegd hoe je de belangrijkste handelingen kunt uitvoeren. Mocht je er niet uitkomen, dan is er altijd een tweedelijns supportmedewerker oproepbaar.

Waar kom je te werken?
Ons kantoor zit in het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht 264 (hub van social enterprises, mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam). In het jonge team werkt iedereen nauw samen om met elkaar groei te realiseren. Tijdens pizzasessies, etentjes en lunches met social enterprises leer je alle collega's goed kennen. Hoewel je voornamelijk vanuit huis werkt, zul je in het begin een aantal keer in Amsterdam zitten zodat we je kunnen inwerken.

Wat zijn je werktijden?
Het supportwerk is flexibel in te delen. Je bepaalt zelf of je het liefst op zaterdag of zondag werkt, daarnaast bepaal je per week welke avonden je dienst kunt doen en geeft dit zelf door in een online kalender (Google Docs).

Geïnteresseerd?
Als bovenstaande informatie je enthousiast heeft gemaakt om supportmedewerker van MyWheels te worden, mail dan Aron (@MyWheels.nl) om te solliciteren, of voor meer informatie.


2 opmerkingen:
  1. Hallo, er staat helemaal niets over verdiensten dan wel onkostenvergoeding in deze oproep. Is wel belangrijke informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja! Wij zijn Nederlanders en we willen wel weten waar we voor werken!

    BeantwoordenVerwijderen