vrijdag 12 mei 2017

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer.

Auto's die constant beschikbaar zijn, worden tot 75 procent vaker verhuurd. De boordcomputer zorgt ervoor dat er geen sleuteloverdracht meer nodig is en dat de auto 24 uur per dag beschikbaar kan zijn voor huurders.

MyWheels Open past perfect bij onze visie om van elke auto in Nederland een deelauto te maken en daarmee het wagenpark in ons land drastisch te verlagen. Met als resultaat: het verlagen van CO2-uitstoot en het vergroten van de leefbaarheid.

Geïnteresseerde verhuurders kunnen zich aanmelden voor MyWheels Open op open.mywheels.nl, waar ook de voorwaarden terug te vinden zijn.
4 opmerkingen:
 1. Antoine Maartens1 juni 2017 om 08:50

  Wij doen hier aan mee met onze MijnDomein Nissan Leaf.
  Erg goed initiatief.
  Werkt makkelijk en eenvoudig.
  Nadeel? Zorg dat je telefoon stroom heeft en je internet bundel niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Antoine,
   Begrijp ik uit je bericht, dat jij een Mijndomein lease auto hebt (private lease, zelf) en dat je via Mywheels die lease-auto mag delen? En dan ook nog in de lease auto de elektronica mag inbouwen voor Mywheels open?
   Ik vraag het even omdat ik van sommige leasemaatschappijen begrijp dat je hun lease auto's niet mag delen (via een deelplatform als mywheels). Dus ik ben blij verrast als dat bij mijndomeinlease wel kan. Ik hoor het graag

   Verwijderen
 2. Handig! Heeft je auto daar ook een internet verbinding voor nodig?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me een perfect initiatief, maar 30 euro per maand is echt veel te veel voor zoiets

  BeantwoordenVerwijderen